Pelaajakehitys

Seura järjestää pelaajilleen pelaajakehityksellistä toimintaa varsinaisen oman joukkueen harjoittelun ja toiminnan lisäksi.

Taitokoulu

Taitokoulu on 9-12 vuoden ikäisille tytöille ja pojille järjestettävää lisäharjoitusta. Taitokoulun tavoitteena on tarjota motivoituneille pelaajille lisäharjoitusta sekä innostaa pelaajia harjoittelemaan omalla ajalla. Toiminnasta vastaa seuran valmennuspäällikkö. Taitokoulun toiminnasta tiedotetaan aina siihen kuuluvia ikäluokkia erikseen ja ohjelmoidaan joukkueen omaan toimintaa sopivasti.

Kykykoulu

Kykykoulu 14-15 vuoden ikäisille tytöille ja pojille järjestettävää lisäharjoitusta. Kykykoulun tavoitteena on kohottaa pelaajan henkilökohtaisia taitoja sekä kehittää pelaajan pelikäsitystä harjoittelemalla laadukkaassa ympäristössä.

Maalivahtivalmennus

Maalivahtivalmennus on ympärivuotista 9-15- vuotiaille tytöille ja pojille kohdistettua lisäharjoitusta ammattimaisessa valmennuksessa.

Urhea Akatemia

Urhea Akatemia toiminta on Puistopolun peruskoulun kanssa järjestettävää aamuvalmennusta koulun liikuntapainotteiselle linjalle valittujen oppilaiden kanssa. Aamuharjoittelusta vastaa seura sekä valmennus järjestetään seuran ammattivalmentajien toimesta.

Puistopolun peruskoulu kuuluu valtakunnalliseen Urhea toimintaan ja Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia toimintoon.

Puistopolun peruskoulu on liikuntapainotteinen yläaste ja kouluun haetaan liikunnan soveltuvuuskokeen kautta.

Seura suosittelee sen pelaajiaan hakemaan kouluun ja siten osallistumaan jalkapallon ja liikunnan lisävalmennukseen.

Jalkapallovalmennuksesta vastaavat FC Viikinkien ammattivalmentajat. Harjoitukset ovat torstai aamuisin Heteniityllä ja talvikaudella Myllypuron Pallomyllyssä.

urhea.fi

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi