FC Viikingit arvot

FC Viikingit ry on vuosaarelainen Tähtiseura statuksen omaava jalkapalloseura. Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja ylläpitää jalkapallon harrastus- ja kilpailutoimintaa omalla alueellaan. Tavoitteena on kehittää jäsentemme fyysistä, henkistä ja sosiaalista kuntoa sekä herättää reilua urheiluhenkeä ja pysyvää intoa jalkapalloharrastukseen.

AVOIMUUS

Avoimuus tarkoittaa Viikingeissä sitä, että seuran jäseniksi voivat liittyä kaikki halukkaat. Avoimuus tulee myös tiedottamisesta. Kaikilla tulee olla joukkueensa ja seuran toiminnasta ajankohtaisimmat tiedot. Lisäksi avoimuus tarkoittaa seurassa yhteydenpitoa yli joukkue- ja seurarajojen.

TAVOITTEELLISUUS

Seuramme tarkoitus on luoda laadukas ja tavoitteellinen ympäristö lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kokonaisvaltaiselle kehittymiselle. Kehitämme jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti osaamistamme sekä olosuhteitamme yksilöllisten jalkapallotaitojen ja kilpailullisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhteisten ja selkeiden suunniteltujen toimintatapojen ja sääntöjen avulla mahdollistamme tavoitteidemme saavuttamisen.

YHDENVERTAISUUS

Jokainen seuramme jäsen on samanarvoinen, ja jokaisella on oikeus ja mahdollisuus osallistua seuramme toimintaan sukupuoleen, etniseen taustaan, uskontoon tai muuhun taustaan katsomatta, omalla tasollaan. Seuramme panostaa sekä tyttö- että poikajoukkueiden toimintaan tasapuolisesti, kaikissa ikäluokissa.

POSITIIVISUUS

Viikinkifutis on yhteinen asia, joka tuo iloa seuratoiminnassa mukana oleville. Onnistumiset syntyvät positiivisessa ilmapiirissä — kaikilla tasoilla. Toimimme tavoitteellisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Jokaisen joukkueemme on erittäin tärkeää luoda iloinen harjoituskulttuuri, jossa toiminta on kurinalaista, mutta uskalletaan myös nauraa.

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi