​P13 miniakatemian hyvät otteet jatkuvat!
P13 AkatemiaJulkaistu: 15.04.2024 10.34

​P13 miniakatemian hyvät otteet jatkuvat!

FC Viikinkien P13 miniakatemia sai kutsun 7.4.2024 Töölössä pelattuun HJK:n järjestämään kovatasoiseen miniliigaan. Viiden kovan pelin saldona oli voittojen ja tappioiden lisäksi roimasti itseluottamusta - joukkue lähtee hyvällä asenteella voittamaan jokaista peliään. Yksittäisenä pelinä mainittakoon voitto TPS:stä, jolle joukkue hävisi kuukautta aiemmin Sipoon turnauksen pronssiottelussa.

13.-14.4.2024 joukkue osallistui Tallinnassa järjestettyyn Kings Cupiin. Turnauksessa oli mukana 8 joukkuetta ja se pelattiin liigamuotoisena, joten kaikille joukkueille tuli 7 peliä. Viikkareiden saldo oli 3-1-3 ja lopputuloksena oli kovatasoisen turnauksen neljäs sija. Yksittäisistä peleistä nostona voitto HJK:sta turnauksen ainoassa suomalaisten välisessä kamppailussa.

Erot olivat sarjataulukossa pieniä, sillä yhden tappiopelin voittaminen olisi tuonut mitalisijan. Tulokset ovat kuitenkin vain yksi osa turnauksia, tärkeämpää on huomata joukkueen kehittyvän jatkuvasti sekä joukkue- että yksilötasolla. Pelaajille tärkeää on pelien lisäksi myös matkalla keskenään vietetty aika.

Turnaus antoi entisestäänkin lisävirtaa kesäkauteen. Joukkue treenaa kahden ammattivalmentajan johdolla neljä kertaa viikossa ja pelitapahtumia on käytännössä joka viikonloppu - jäämme innolla odottamaan tulevia pelejä ja turnauksia!


Seuraa P13 miniakatemian otteita:
instagram.com/fcviikingitp13akatemia
youtube.com/@fcviikingitp13akatemia


Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi