Lux Cup U17
Julkaistu: 11.02.2023 22.09

Lux Cup U17

B-juniorit osallistuivat Ruotsalaisten järjestämään Lux Cup turnaukseen Ahvenanmaalla 3-5.2.2023 Eckeröhallissa.

Matka alkoi varhain perjantai aamuna 5:20 Helsingistä ja ensimmäinen peli oli TPS vastaan. Ottelu päättyi tiukan väännön jälkeen tasapeliin 1-1. Viikinkien maalin teki Nazar. Ottelun parhaaksi pelaajaksi palkittiin Gasimu.


Perjantain toisessa pelissä FC Viikingit/2 (FCV2) peliryhmä pelasi HooGee/EsPa YJ vastaan. HooGee/EsPa voitti pelin 3-0.


Perjantain viimeinen peli oli Brommapojkarnaa vastaan. Pelin tempo oli erinoimainen ja peli päättyi Ruotasalisten 3-0 voittoon. Brommapojkarna voitti lopulta koko turnauksen.


Lauantai aamulla FCV/2 kohtasi Ruotsalaisen IFK Aspudden-Tellus 1 joukkueen ja voitti ottelun 2-1. Ottelun parhaaksi pelaajaksi palkittiin Nuutti. Nuutti teki molemmat Vikkareiden maalit.Lauantain toisessa ottelussa vastassa oli Jomala IK ja siinä Viikkarit pääsivät maalin makuun voittaen pelin 6-0. Ottelun pahaaksi pelaajaksi palkittiin Soheil. Maalintekijäinä olivat Marko jkaksi maalia, Gasimu kasi maalia, sekä Nazar ja Soheil.

FCV/2 kohtasi IFK Mariehamn ja peli päättyi tiukan väännön jälkeen Maarianhaminalaisten eduksi 1-0.


FCV/2 pelasi Ruotsalaista FK Bromma vastaan ja pelistä voitto 2-1. Molemmat Viikkareiden maaleista teki Tom.


FCV kohtasi Ruotsalaisen Karlbergs BK joukkueen ja ottelu päättyi 1-0 Ruotsalaisille.


FCV/2 pelasi päivän päätteeksi Stockholm Södra Fotboll joukkuetta vastaan. Ruotsalaiset voittivat ottelu 4-1. Viikkareiden maalin teki Iivari.


FCV viimeinen ottelu GrIFK vastaan päättyi 0-0. Ottelun parhaaksi pelaajaksi palkittiin Musa. Pitkä päivä takana ja vielä ohjelmassa oli iltapala ja uinti.

Sunnuntain vastaan FCV/2 tuli vuorostaan GrIFK. FCV/2 voitti ottelu 1-0 ja maalintekijänä oli Nuutti. Parhaana pelaajana palkittiin Eeli.


Viimeinen ottelu oli IFK Asspudden-Tellus1 joukkuetta vastaa ja siinä FCV oli selkesti parempi lukemin 4-1. Maalintekijöinä Marko kaksi kertaa, Ville ja Julius. Julius palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Tuomarina ottelussa toimi Ahvenanmaalainen FIFA tuomari, joka myös tuominnut Mestareiden liigan pelejä pelejä.


Matka oli erinomainen ja turnaus hyvin järjestetty. Ohjelma oli tiukka ja paljon peliminuutteja. Viimeisissä peleissä se alkoi näkymään pieninä loukkaantumisina, mutta kunnialla pelit loppuun saakka. Joukkueiden tsemparit olivat Joonas ja Lukas, sekä Elias ja Eeli.
Seuran uusimmat

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi