Uusi vastuuvalmentaja esittäytyy
P2012Julkaistu: 24.02.2022 10.52

Uusi vastuuvalmentaja esittäytyy

Kerro hieman itsestäsi.

Olen 25-vuotias ja nyt muutaman vuoden valmentanut jalkapalloa junioritasolla. Valmennusura alkoi Gnistanissa. Muutaman vuoden ehdin olla siellä ennen kuin siirryin Viikkareihin.

Millainen jalkapallotausta sinulla on?

Itse olen pelaillut jalkapalloa 6-vuotiaasta asti. Omassa perheessä veljeni kanssa jalkapallo on lähellä sydäntä. Lähes kaikki mitä olen oppinut jalkapallossa, on veljeni ansiosta.

Mikä sai sinut innostumaan valmennuksesta?

Valmennuksesta innostuminen alkoi, kuin sain jo nuorena valmentaa ja huomasin, kuinka kivaa on opettaa ja kehittää pelaajia sekä nähdä pelaajien kehitystä päivä päivältä.

Millaisena valmentajana pidät itseäsi?

Pidän itseäni tosi ''modernina' valmentajana. Yritän kehittää pelaajia ja saada heitä pelaamaan sellaista jalkapalloa, mitä maailman huipulla opetetaan.

Olet ollut lokakuusta 2021 alkaen P12-joukkueen vastuuvalmentaja ja päässyt tutustumaan pelaajiin. Millaisia havaintoja olet tehnyt?

Olen ollut erittäin tyytyväinen ryhmään kokonaisuudessa. Erittäin motivoituneita pelaajia ja ollut todella upea joukkuehenki. Yksilöitä on, mutta töitä vielä on tehtävänä heidän kanssa.

Millaisia tavoitteita olet asettanut joukkueelle? Millaista jalkapalloa haluat joukkueen pelaavan?

Ensimmäinen ja tärkein prioriteeri joukkueessa on moderni jalkapallon pelaamista. Uskalletaan pelata ja haastaa ja kehittyä. Tottakai tulostakin odotan, mutta kehitys on kaikkien a ja o.

Kesällä joukkueen eri peliryhmillä on paljon turnauksia, mitä odotat näiltä?

Toivon että pystymme kaikilla peliryhmillä pelaamaan jalkapalloa kollektiivisesti ja pystymme kehittymään joukkueena sekä saavuttamaan muutama turnausvoitto.

Loppuun vielä, mitä on lempumuistosi jalkapallon parista?

Muistoja on paljon, mutta paras muisto on luultavasti silloin, kuin pääsin valmentamaan ekaa turnausta, missä olin vastuussa. Siinä näki millaisen vaikutuksen voin tehdä pelaajiin ja myös millaisia paineita syntyy kun on vastuussa.

Joukkueen uusimmat uutiset