4
SYY
08.45
P11 Akatemia, HJK CUP 2022

HJK - Viikingit   0 - 1

Bolt Areena

HJK Akatemia - FC Viikingit miniakatemia (HJK Cup, puolivälierä) otteluraportti

HJK Cupin puolivälierässä FC Viikingit miniakatemia kohtasi A-lohkon voittaneen HJK Akatemian. Ottelu pelattiin aikaisin sunnuntai-aamuna Bolt Arenalla.

HJK piti ottelussa palloa hieman Viikinkejä enemmän hallussa mutta ei päässyt kunnollisille maalipaikoille. Viikingit oli ryhmittynyt kentällä erinomaisesti ja blokkasi kerta toisensa jälkeen HJK:n yritykset.

Tuomarilinja ottelussa oli erittäin tarkka. Ottelun 8. peliminuutilla HJK pelaaja antaa vapaapotkun ennen kuin tuomari oli antanut vapaapotkulle lupaa ja keltainen kortti nousi tästä klubin pelaajalle.

Noin kymmenen minuutin kohdalla Viikingit vyöryttää hyökkäyksen HJK:n maalille ja saa tilanteesta kulmapotkun. Viikinkien Stefano Corsi kaadetaan rangaistusalueella puskutilanteessa ja pallo viedään rangaistuspilkulle. Tilanteesta myös keltainen kortti HJK:n pelaajalle. Pilkun ampuu sisään varmasti yläriman alle Bebe Malinen.

Ja Boltin kulmalippu saa kyytiä!

Puoliajalle lähdettiin Viikinkien 1 - 0 johdossa.

Toinen puoliaika jatkui melko samanlaisena kuin ensimmäinen. Viikinkien peli oli hyvin kontrollissa koko ajan ja HJK vaikutti tehottomalta vaikka pitikin palloa enemmän hallussa. Tosin Viikingitkään ei päässyt huippuvaarallisille maalipaikoille HJK:n puolustaessa hyvin.

Ottelu pelattiin lopulta kolme minuuttia yliaikaa mutta sekään ei HJK:ta auttanut tasoihin ja Viikingit otti näin paikan välieriin.

Ottelu videomuodossa alla.




Tilastot
HJK

0 - 1

(0-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi