P11 Akatemia, P12 Liiga Etelä

KaaPo - Viikingit   1 - 9

Kaarina, Keskuskenttä 5 TN A

KaaPo - FC Viikingit miniakatemia otteluraportti (P12 Liiga Etelä)

FC Viikingit miniakatemia (2011 synt.) matkasi Kaarinaan vierasotteluun KaaPoa vastaan keskiviikkona 16.8.2023. Ottelu oli P12 Liiga Etelää ja kyseessä Viikinkien sarjan kolmas ottelu. Koulupäivän jälkeen reput heitettiin nurkkaan ja autokolonnalla parin tunnin matka Vuosaaresta Kaarinan keskuskentälle. Matkalla Turun moottoritiellä alkoi hirmuinen kaatosade, joka onneksi rauhoittui juuri ennen ottelun alkua ja otteluolosuhteet olivat lopulta mitä loistavimmat.

KaaPo aloitti ottelun hyvin kotikentällään ja pääsi ensimmäiseen varttiin laukomaan muutamaan otteeseen Viikinkien maalia kohden. Rafael Saunamäki Viikinkien maalissa joutui heittäytymään oikein kunnolla muutamaan laukaukseen.

Viikinigit lisäsi kuitenkin tasaisesti kierroksia ottelun edetessä. 19. minuutin kohdalla Viikingit saa kulman, jonka Bebe Malinen keskittää. Matviy Bilyk saa irtopallon ja löytää maalin edestä Leevi Asikaisen joka siirtää pallon nopealla kosketuksella maaliin 1 - 0.

Bebe Malinen tekee upean päämaalin vieden Viikingit 2 - 0 johtoon. Anssi Haikala nousee oikealta laidalta ja keskittää keskelle, josta Bebe puskee taidokkaasti pallon takakulmaan.

Lisää tulee parin minuutin kuluttua kun Mirä Säikkö karkaa keskeltä kenttää KaaPon puolustuksen läpi, harhauttaa vielä maalivahdin ja laittaa pallon tyhjään maaliin.

Ensimmäisen puoliajan tulos 3 - 0 Viikingeille.

Heti toisen puoliajan alkuun Viikingit täräyttää neljännen osumansa. Max Kitururu saa keskityksen rankkaripilkun kohdalle Beben antamasta vapaapotkusta ja pallo syöksypuskulla sisään verkkoon.

Viikinkien 5 - 0 osuma tulee Miran vasemman laidan noususta, josta vartaloharhautus keskelle ja tulinen laakapallo oikeaan yläkulmaan ei jätä KaaPon veskarille torjuntamahdollisuuksia.

59. minuutin kohdalla KaaPo pääsee kaventamaan. Pallonriisto Viikinkien rankkarialueella ja KaaPo:n Aapo Heimo tekee keskeltä suoraan syötöstä kavennuksen.

Viikkarit kuittaa tuon kuitenkin nopeasti. Muutama minuutti edellisestä Leevi laittaa ensin 6 - 1 lukemiin suoraan Miran antamasta syötöstä ja heti perään Leevin illan hattutemppu täyteen Timur Agruzovin kanssa jauhetuilla seinäsyötöillä, joilla puhkaistiin KaaPon puolustuslinja.

Ottelun loppu oli enää kosmetiikkaa, ja Timur kaunistelee lukemat ensin 8 - 1 ja vielä lopuksi Miralle myös hattutemppu ja Viikingit voittavat ottelun näin 9 - 1.

Ottelun jälkianalyysit taputeltiin pukukopissa sekä vielä paluumatkalla Piihovin ABC:llä, ja ryhmä palasi takaisin Helsinkiin vasta klo 23 maissa.